RITA KAHN

Efter at have lært og praktiseret Tai Chi intensivt i Danmark i flere år, læste jeg som led i et større selvstudie blandt andet "RELAX, DEEP MIND, Taiji Basics" af Tai Chi ekspert Patrick A Kelly (fås som e-book: https://gumroad.com/I/LKRX ) Efter at have studeret hans hjemmeside, og besluttet at tage kontakt, deltog jeg i et seminar i Zurich. Man kunne ikke undgå at bemærke den store kvalitet der var i undervisningen, som simultant inddrog både krop, følelser, mental anstrengelse og ikke mindst dyb bevidsthed (Deep Mind). Den tradition der bliver undervist i stammer i lige linie fra Yang Chengfu/Chen Manching/Huang Xing Xian/Patrick Kelly. Den har vist sig, at indeholde den vigtige "inside the door" træning. Efter dette møde med en karismatisk lærer, som seriøst, intelligent og med stor dybde, transmitterer en levende, autentisk Tai Chi, følte jeg stor glæde. I årene der fulgte, har jeg deltaget i Patrick Kelly´s workshops/kurser/seminarer i Carlile, London, Paris, Zürich, Wien, Barcelona, Berlin, Hamborg. Efter 20 års undervisning i Europa, rejste Patrick Kelly i 2013 til Kina og oprettede 9Clouds, et studio midt i Shanghai.

Jeg styrker udvikling, intensitet, nøjagtighed og kvalitet i både min Taijitræning og -undervisning ved at have kontinuerlig kontakt til linien via blandt andet EURO-seminarer, internatonale workshops samt træning i 9CloudsStudios, Shanghai.

Siden 2014 har TaiChiLive en gang om året haft glæde af besøg af Tai Chi instruktør Christine Schneider (senior instruktør i samme Tai Chi linie) og desuden i flere år afholdt Nordiske træningsweekender i København.

(Link til Patrick kelly`s homepage med yderligere information om Patrick A Kelly og meget andet spændende  ( https://patrickkellytaiji.com ))

Rita Kahn er speciallæge, uddannet i Danmark og medlem af lægeforeningen. Hun har arbejdet holistisk på, at udvikle sin viden og lægekunst over mange år. Hun kender indgående til kroppens normaltilstandene samt sygdommene. Hun haft en dyb interesse, for at gå videre og erfare noget om det indre liv, energifelt, ubevidste funktioner samt drømmelivet, som det ex. beskrives af C.G.Jung. Hun er Akupunktør, uddannet ved Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur.

I 2012 grundlagde hun TaiChiLive og lægger stor vægt på, at undervisningen vedbliver at være en ægte transmission af den undervisning, hun selv modtager af Taiji expert Patrick A Kelly

Hun har familie med 2 voksne børn.