Tai Chi, vejen til balance.

TaiChiLive

Tai Chi er en asiatisk bevægekunst og kampsport, som oprindelig stammer fra Kina. Bevæge-principperne er illustreret ved Yin/Yang symbolet (Tai Chi diagrammet), som man kender det fra ældgammel kinesisk filosofi. Derfor erTai Chi ikke en sportsaktivitet på linie med Pilates, Gymnastik eller Fitnes, men kan opfattes som et før-sprogligt studie i de principper som virker mellem 2 komplementære modsætninger.

I TaiChiLive følger vi et undervisnings- og træningssystem udviklet af Patrick A. Kelly. Systemet har selvfølgelig sit udgangspunkt den TaiChi-linie han selv senere blev ekspert i.  Patricks lærer var mester Huang Xing Xian. Linien går fra-Yang Chengfu-Cheng Man Ching- Huang Xing Xian til Patrick Kelly. Undervisningssystemet er en `trin for trin metode, et intelligent træningssystem, som giver en ægte, oplevelse af Tai Chi, såvel som helbredsmæssige fordele og ydermere en personlig erfaring i, hvordan principperne, kan bringes til anvendelse i ens eget liv, på de forskellige niveauer, det måtte udfolde sig.

For at få glæde af det der potentielt ligger i Tai Chi, er det bedst at modtage undervisning mindst 2 gange om ugen og Tai Chi Live vil gøre sit bedste, for at give dig den mulighed.


Vi underviser udover de anførte tider/steder også gerne externt på virksomheder og skoler  (helst sammenhængende forløb). Endvidere tilbydes korte, intensive kurser på f.eks. højskoler ect. 

Kontakt os og spørg ind til mulighederne på: rita,[email protected] eller sms til 61663090

Basistræning: 

5 løsnende øvelser

Shortform (Cheng Manching 37-form)

Partnertræning (pushhands) 8 basic patterns

Short meditation (guided meditation)


Videregående undervisning efter aftale, kontakt [email protected] eller sms 61663090:

Longform (Yang Chengfu 105-form)

Quick fist (Huang Xing Xian)

Short stick form.

Long meditation (guidet meditation)

NORDISK TRÆNING:

Af og til afholdes en weekend- træning med Taiji kolleger fra de øvrige Skandinaviske lande.

TAI CHI WORKSHOPS

Med internationale lærere fra samme linie:

Sprog: engelsk. Sted: København: